Engle og PowerHealing

PowerHealingPowerHealing

Hvad er det?
Formidling af højfrekvente energier fra englene til dig via healerens – mine - hænder.
Hvad kan heales?
Stort set alt
Hvad/hvem healer jeg ikke?
Jeg healer ikke gravide, børn og hjertepatienter – årsagen er, at energierne er så høje
Hvad hvis jeg har en livstruende sygdom?
Healingen vil måske ikke fjerne sygdommen, men klienten vil få mere energi, mindre angst, færre smerter og bedre søvn og andre positive oplevelser – f.eks samtalen med healeren efter behandlingen.
Hvad kan mærkes?
De fleste mærker en utrolig varme, som fordeler sig i hele kroppen
Hvad hvis jeg ikke kan mærke noget?
Uanset om du kan mærke noget eller ej, så sker der en healing
Hvor tit skal der heales?
Det er forskelligt – men jeg siger, at der skal gå ca 3 uger imellem hver healing
Hvor foregår det?
Det foregår her hos mig i min klinik i nærheden af Tønder
Hvad koster det?
Indtil videre er det gratis hos mig – regner med, at jeg fra 1.4.20 vil begynde at tage penge for det –
Hvor lang tid tager det?
Det tager ca 35-40 minutter
Behøver jeg fejle noget?
Nej – du kan ``nøjes´´ med at få fyldt energi depoterne op
Hvad sker der bagefter?
Lige efter behandlingen, vil du kunne mærke energierne som f.eks varme i kroppen, hovedpine, træthed, svimmelhed eller en utrolig følelse af lethed og masser af energi. Dette varer en 2-3 dage, derefter vil energier arbejde stille og roligt videre i en 14 dages tid.
Er der bivirkninger?
Nej – at blive healet er en utrolig positiv oplevelse både for healeren og klienten.


Vejrtrækning og healing

Det er muligt, at lave små healings øvelser ved vejrtrækning. Har du spændinger i nakke, skuldre eller et andet sted på kroppen, har du bekymringer der fylder, eller andre ting der kan gøre dig ked af det, så prøv denne lille øvelse.

Sæt dig hen et stille sted, hvor du ikke bliver forstyrret, tag nogen dybe vejrtrækninger - en 3-4 stykker - hvorefter du på din indånding indeni dig selv siger - go energi - og på din udånding siger du f.eks spændinger gå væk, slip det der tynger, eller hvad du ønsker skal forsvinde, og gør det en 4-5 gange, eller hvor meget du selv synes.

Du vil opdage, at det der trykker dig forsvinder, og du bliver lidt lettere inden i. Du kan også bruge øvelsen, hvis du går en tur i naturen. Her beslutter du dig for, hvilken fod der er indånding og hvilken der er udånding, hvorefter du hver gang du sætter foden i jorden siger: ind - ud, ind - ud osv....

Brug denne øvelse så tit du vil, da det er en nem måde, at få fjernet små problemer på.


 


Covid 19

Det er et stykke tid siden sidst, jeg har skrevet... COVID-19 ramte os min lille klinik.... 😍 jeg har brugt tiden på, at gennemgå et sæt af mine engle-kort, sådan at jeg kan læse kortene - næsten uden at bruge guidebogen.... 😍😍

I dag har jeg så haft en klient til PH - jeg praktiserer det stadig - og jeg bliver så glad, når klienten fortæller om den ro og fred, der er i mit klinik lokale, når klienten bagefter fortælle om, hvad vedkommende oplevede, og at englene finder de områder, hvor der er behov for ekstra healing.... 💖💖 samtidig med, at jeg kan videregive en eller flere beskeder - som jeg kunne i dag... ❤️❤️

Jeg kan slet ikke stoppe med at smile resten af dagen, så glad er jeg over, at jeg har mulighed for at bruge mine healingsevner....

Så sidder I og mangler energi, mangler healing, mangler engleomsorg eller noget helt andet, så send mig en besked..... 😇😇

P.s en behandling - ca 40 min - koster kr 200,-


Tror - tror ikke

Den anden dag under min gåtur rundt i byen, mødte jeg en jeg ikke havde set længe. Der skulle lige opfriskes på, hvad laver du og hvad laver jeg.

Jeg fortalte så om, at jeg laver PowerHealing, og lidt om hvad det er. Han spurgte mig så, hvad nu hvis man ikke tror på sådan noget??????

Jeg svarede, at det ikke gjorde nogen forskel, for tingene sker, der hvor klienten har behov for healing - sker en healing.

Nogen mennesker mærker ikke til de energier der kommer, og andre mærker energierne meget voldsomt.

Da jeg startede med at arbejde med engle energier, blev jeg så dårlig, at jeg fik kvalme og måtte stoppe øvelserne. Jeg har efterhånden lært, at jeg kan bede englene om, at “skrue ned” for energierne, sådan at jeg kan være i det.

Andre har det sådan, at de slet ikke mærker energierne, men det betyder ikke, at der ikke sker en healing, for det gør der.

Derfor anbefaler jeg alle, prøv det og se hvor godt det er, og hvor behageligt I får det bagefter..... 😇❤️😇

 

 


Ny indrettet klinik

Herunder ses et billede af min ny indrettede klinik. Jeg har fået hængt billeder og min tromme på væggen. Lavet et sted hvor jeg kan sidde med klienterne, da det blev lidt bøvlet med dem inde i stuen.  Det blev så hyggeligt, at seancerne nogen gange tog mere end en time...

Billedet indeholder sandsynligvis: folk, der sidder, bord og indendørs


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk