Engle og PowerHealing

Engle kort

Englekort er forskellige slags kort, som man kan lægge/læse for sig selv eller andre. Der findes forskellige slags - jeg har nogen på engelsk og dansk - og jeg har nogen der hedder:

Keepers of the light 
Englene svarer
Angels and Ancesters
Gudindevejledning
Angels Prayers
Magiske enhjørninger
Engle Terapi kort

Der er forskellige spreads - måder at sprede kortene på - der kan trækkes et kort hver dag, lægges 2, 3, 7, 8 eller 9 kort.
Jeg selv trækker hver dag et eller to kort, hvor jeg får oplyst, hvad jeg skal/kan være opmærksom på i løbet af dagen, og om der er specielle ting, jeg har som styrke til at glædes over i løbet afdagen.

Læsninger med flere kort er til at blive klog på, hvor en person er på vej hen, og hvad der kan ske af ændringer og ofte har klienten et spørgsmål, som vedkommende vil have svar på. F.eks hjem, familie, venskaber, styrker, karriere og udfordringer.


læsning af englekort

Jeg kan lægge og læse englekort, og det gør jeg sådan ca hver dag. Noget gange trækker jeg et enkelt kort, for at få at vide, hvad dagen bringer, hvad jeg skal være opmærksom på eller om der er nogen specielle udfordringer den dag.

Andre gange trækker jeg 3 kort, hvor jeg inden jeg trækker kortene, har stillet et spørgsmål, som jeg så får svar på... 

Så har du/I problemer og det kan være alt fra sygdom, kærester, arbejde, venner, børn, bolig - you name it, så kan englene hjælpe med, at give dig værktøjer til, hvad der kan gøres for at ændre din nuværende situation.

Det gode ved engle kortene og englene er, at de aldrig giver negative beskedder, englene vil os kun det bedste.


Kort uge 37

Denne uges kort er fra Angel Prayers - take time to breathe - og kan have to betydninger.

1. Din styrke - kan være noget livet har lært dig, eller noget medfødt.

2. Noget du skal/kan arbejde med på det personlige plan.

1. Du har en ro over dig, som bevirker at dine omgivelser automatisk kommer ned i gear. Når du træder ind i et rum, så vil din rolige udstråling og dit overskud omslutte de tilstedeværende i en boble af ro og velvære. Det er både på din arbejdsplads, hjemme, i forsamlinger og andre steder, der nyder godt af dig og dit besøg. Du ved, hvor vigtigt det er, i løbet af dagen, at bruge tid på, at trække vejret helt ned i maven - ikke nødvendigvis flere minutters meditation - bare et par dybe vejrtrækninger, hvor du lige får ro på, så du fortsat kan omslutte andre med ro, velvære og overskud.

Du påtager dig ikke flere ting, end du ved du kan nå, sker det at du bliver spurgt, om du kan påtage dig en ekstra opgave, så overvejer du det før du siger ja, da du ved, hvor vigtigt det er for dig, at have overskud og ro dagen igennem, som du deler ud til alle omkring dig.

2. Lige nu kan du opleve, at tingene er lidt uoverskuelige. Der sker mange ting i løbet af dagen, og du har en fornemmelse af, at du halser bagefter. Det kan være på dit arbejde, hjemme med mand og børn, fritids interesser, venskaber nye som gamle, sygdom/helbred eller noget helt andet.

Oplever du det sådan her, så er det nu vigtigere end nogensinde, at du bruger tid på, at slappe af og trække vejret - helt ned i maven.

Sæt dig i din gode stol, luk øjnene og træk så vejret, helt ned i maven. Gå en tur ud i naturen, stop op se på en blomst, et træ eller en fugl. Træk naturens dufte ind og helt ned i maven.

I starten vil du opleve, at dine tanker - efter 2-3 dybe vejrtrækninger - begynde at løbe løbsk - sig til dig selv, det er i orden, i morgen tager jeg bare en ekstra dyb vejrtrækning. Efterhånden vil du opleve, hvor behageligt det bliver, at kunne trække vejret, og det er dig, der skaber ro og balance for dine omgivelser.

Har du børn, hvor du oplever, at de - ligesom dig - styrter rundt, kan de med fordel lave de samme øvelser - I kan gøre dem sammen - og de vil hurtigt opleve en befriende ro, som de kan have glæde af mange år frem.

Der er sikkert flere ting, at sige om dagens kort - dette var, hvad jeg ville skrive...... ❤️😇❤️

Billedet indeholder sandsynligvis: folk, der sidder, ocean og friluftsliv, tekst, der siger "CAO বন TAKE TIME TO BREATHE"


Kort uge 38

Ugens kort er fra Angel Prayers - Open your heart - Ærkeenglen Chamuel.

Tiden et nu inde til, at alle fortidens barrierer og blokeringer brydes ned og lægges væk.

Al den modgang og alle de nederlag fra fortiden du bærer rundt på, betyder at det kan være svært for nye mennesker, at komme ind i dit liv. Du har sat beskyttelse op omkring dit hjerte, og denne beskyttelse står i vejen for de kærlige forbindelser og oplevelser der ligger foran dig.

Det er vigtigt, at du siger til dig selv, at fortiden ikke længere eksisterer, derfor er ingen grund til, at bruge tid på den. I stedet for, skal du bruge din tid og din kræfter på fremtiden.

Du kan føle, at dit hjerte er itu og såret, dette er ikke tilfældet det er fuldstændig helt, og du skal huske på, at DU ER ELSKET 💖 både af dine venner, familie, partner og af alle englene.

Du har nu mulighed for at åbne dit hjerte, lade kærligheden komme ind så du kan opleve romantik, positive og kærlige venskaber og opdage, at formålet med dit liv, er at være glad, lykkelig og kærlig og omsluttet af glade og kærlige mennesker... ❤️❤️

Ærkeenglen Chamuel er englen for kærlighed og lykke. Han hjælper os med at se, at den lykke, kærlighed og glæde vi søger, allerede er er inde i os selv, og at vi ikke behøver at lede efter det i andre mennesker, i vores arbejde eller i kraft af vores venskaber eller partnere.

Sender vi positive og kærlige vibrationer ud, får vi positive og kærlige vibrationer tilbage, dette gælder også hvis du har oplevet personer, det har behandlet dig på en måde, der fik dig til at blive vred eller ked af det.

Sæt dig hen et roligt sted, overgiv situation til ÆE Chamuel og vid, at han vil tage sig af det og omhylde det med lys og kærlighed, så du kan fortsætte med at være glad og lykkelig.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, tekst, der siger "* OPEN YOUR HEART Archangel Chamuel"


Kort uge 39

Ugens kort er fra Angel Prayers - Clear your vibes - Ærkeenglen Metatron.

Her måtte jeg lige have lidt hjælp fra guide-bogen.... 😇

Du skal tage dig tid til, at rydde op - det gælder i dit hus/hjem, arbejde, venskaber, parforhold, bilen og alle steder, hvor du tilbringer din tid. Du skal fjerne de ting, der fylder dig med negativ, barsk og udfordrende energi.

Hvis du kigger dig om i dit hjem, er der så steder, der er fyldt op med uorden, som hver gang du ser det, bare tænker - det skal jeg også have gjort noget ved, hvorefter du ``lukker døren’’ og fortsætter med noget andet.

Når du så får fjernet denne uorden, så kan du mærke freden, glæden og roen fylde dig.

Det samme gælder alt andet i dit liv: er der venskaber/parforhold, hvor du mærker negativ energi, så tænk over, hvordan du kan ændre forholdet, så begge parter fyldes med glæde og positiv energi. Se på din arbejdsplads, din arbejds situation, bilen, haven, naturen og alle steder, hvor du opholder dig og alle mennesker du omgiver dig med.

Har du glemt livsglæden, spiser du ting du ved, ikke er sunde for dit helbred, lader du triste, sorgfyldte, angste eller andre nedtrykkende tanker få overhånd fra tid til anden????

Så se på, hvordan du kan ændre på tingene - skal du starte på motion, gå ud i naturen, spise mere økologi, bruge tid på dig selv, sådan at livsglæde, livsmod, kærlige, lyse og positive tanker kommer tilbage i dit liv ❤️❤️

Ærkeenglen Metatron er en af de får engle, der har gået rundt på jorden blandt os mennesker, hvorfor han har stor forståelse for, hvilke udfordringer vi mennesker står overfor i vores daglige liv.

Vi kan altid bede ham om hjælp til at få glæden, kærlige, lyse og positive tanker og handlinger tilbage i vores liv.

Jeg har selv brugt ham til at heale min frygt - for alt muligt - hvor jeg i tilgift fik healet min allergi. Jeg tilkalder ham, når jeg skal heale klienter med psykiske problemstillinger, og de mærker en stærk lysende energi fylde dem.

(jeg bruger også de andre engle i min klinik, de vil blive omtalt senere) 😇😇

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, tekst, der siger "CLEAR YOUR VIBES Archangel Metatron"


Kort uge 40

Ugens kort er fra mit nyeste kort sæt.: Angel Guide Oracle- Guardian Angel.

Vi har alle en eller flere skytsengle, som har været hos os siden tidernes morgen. Vi har danset med dem på stjernerne og de elsker og respekterer os fuldstændig som vi er. Prøv at gå ud en aften med klar nattehimmel se op på stjernerne, og forestil dig at du og din skytsengel danser sammen i mellem stjernerne.

Jeg snakkede for nylig med en dame, som sagde.: min skytsengel har forladt mig, for jeg gør ikke som den siger... hertil kan jeg kun sige, at sådan er det ikke... Vores skytsengel er hos os hele tiden og altid... 😇 og den dømmer os ikke..

Lige nu er din skytsengel lige ved siden af dig - måske mærker du en lille kuldegysning - det er din engel, der gør opmærksom på, at den er hos dig...

Du kan snakke med din skytsengel, og den lytter til dig. Du kan bede din skytsengel om hjælp, og den vil hjælpe dig. Din skytsengel er der for dig, hele tiden uanset hvad.

Det eneste du skal gøre, er at bede om hjælp - da vi stadig har vores egen frie vilje - og den vil støtte dig og intet ønske er for stort eller for småt for din skytsengel.

Prøv i dag at sætte dig hen et roligt sted, og tag en snak med din skytsengel om alle de udfordringer du har, dine bekymringer, dine glæder eller andet som du ønsker hjælp til, og din skytsengel vil finde en måde, hvorpå den kan hjælpe dig.

Gør du det hver dag, så vil din kontakt med din skytsengel blive bedre, og du vil blive bedre til at se de tegn, som din skytsengel giver dig, for at vise dig at den er hos dig, at den støtter dig, hjælper dig og elsker dig. 😇😇

I starten da jeg valgte, at arbejde 100% med engle, så fik jeg masser af tegn og beskeder, som jeg overhørte eller ignorerede, dels fordi jeg var en novice på området og dels fordi jeg ikke var klar til, at se eller høre hvad de sagde.

Nu er jeg blevet bedre 😍 meget bedre og jeg stoler på og har tillid til, at jeg får de tegn og beskeder jeg brug for, på netop det tidspunkt, hvor jeg skal bruge det...

Til sidst så snakker din engel altid til dig fra hjertet: positivt, kærligt, stærkt, opmuntrende og direkte 😇 hvorimod hvis det er dit ego, der snakker til dig, så vil det være: negativt, kritisk, usikkert, nedslående eller hævngerrigt....

Så hvis du f.eks ser dig i spejlet og synes du ser smuk ud, du smiler til dit spejlbillede, og pludselig høre du din indre stemme sige: du ser da lidt tyk ud i den kjole, din hud er da heller ikke for pæn eller noget andet negativt, så er det dit ego der snakker, og den stemme, skal du have til at tie stille, så du kun høre dit hjertes stemme 💖💖

Det kræver lidt øvelse, men jeg gør det, at jeg hver evig eneste morgen, når jeg børster tænder, ser mig selv i øjnene og siger til mit spejlbillede: hold da op Jane, hvor ser du godt ud.... 😍😍😍😍 og det gør jeg ❤️❤️

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sko, tekst, der siger "GUARDIAN ANGEL"


Kort uge 41

Kortet kommer fra Angel Guide Oracle - Forgivness and understanding...

Tiden er nu inde til, at du tilgiver - tilgiver dig selv og andre. At tilgive er et meget stærkt selvhealings redskab, som kan bruges fra tid til anden og især, hvis der er personer, oplevelser eller situationer, der har gjort dig ked af det, gjort dig vred, såret, skuffet eller hvor du føler dig uretfærdigt behandlet.

Da jeg begyndte at arbejde med englene, opdagede jeg, at der var mange ting i min fortid, der blokerede for, at englene med deres blide stemmer kunne komme igennem med deres budskaber 😇😇

Jeg valgte derfor at sætte tid af til, at tilgive de personer der havde behandlet mig på en måde, så jeg blev ked af det, skuffet, vred eller såret og tilgive mig selv for, at jeg blev ked af det. Det kan tage tid, og der skal nogen gange mere end en session til.

Jeg bruger stadig at tilgive mig selv, hvis jeg føler der er nogen der gør mig ked af det, vred eller jeg føler mig såret og uretfærdig behandlet, eller hvis jeg har gjort dette imod andre... 💖💖

Tilgivelses processen giver også en større forståelse for, at du/vi har ret til at være glade og lykkelige, at andre ikke har ret til, at behandle os på en måde, så vi bliver kede af det, vrede, skuffede eller såret.

Når vi først har lært, at det at tilgive - andre og især os selv - gør os til gladere mennesker, så forstår vi også, hvor vigtigt det er er at være tolerant, kærlig, glad og positiv da den energi vi udsender, spreder sig som ringe i vandet.... 💖💖

Ønsker du et redskab til tilgivelse så check www.malene-ratajczak.dk ud, hvor du under hendes blog kan finde vejledning til tilgivelse. Du skal gå,ind under: artikler om healing og så findes der en masser super gode metoder ❤️❤️

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, tekst, der siger "FORGIVENESS AND UNDERSTANDING"

 

 


Uge 43

Ugens kort er fra Angels and Ancestors - Great Teacher

Her er jeg nok nødt til at have guide bogen med 😇

På billedet ses Jesus og en hvid due. Jesus er en af de bedst kendte lærere, selv om der har været store lærere til alle tider, og der er også en stor lærer gemt i hver af os.

Dette kort repræsenterer, at der er eller har været en stor lærer i dit liv, og at du har dedikeret tid, energi og indsats til at forstå dig selv, hvor du er på vej hen lige nu, og de store ting der sker i Verden lige nu.

Du kan have været uden for store udfordringer på det seneste, men nu er du på vej til harmoni og sindsro. Det er vigtigt, at du lærer af de erfaringer du har fået, så du kan dele dem med andre.

Er det på det spirituelle plan, du har oplevet udfordringer, så skal du vide, at du er på vej til større indsigt, der viser dig hvad du skal gøre, for at blive bedre og opnår større kontakt med englene.

Hvis du har oplevet, at du har modtaget tegn og beskeder fra dine forfædre, så skal du vide, at det er en bekræftelse på, at de er hos dig og hjælper dig.

Den hvide due er et tegn på fred og frihed, og et tegn på, at hvis du lader dine bekymringer, og det der tynger dig flyve op i Universet, så vil du opnå større og større ro, harmoni og mærke energien flyde ubesværet igennem dig, og videre til dine omgivelser..... ❤️❤️

(hvilke tegn og beskeder vi kan modtage, beskrives senere)

 

 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk