Engle og PowerHealing

Engle kort

Englekort er forskellige slags kort, som man kan lægge/læse for sig selv eller andre. Der findes forskellige slags - jeg har nogen på engelsk og dansk - og jeg har nogen der hedder:

Keepers of the light 
Englene svarer
Angels and Ancesters
Gudindevejledning
Angels Prayers
Magiske enhjørninger
Engle Terapi kort

Der er forskellige spreads - måder at sprede kortene på - der kan trækkes et kort hver dag, lægges 2, 3, 7 eller 9 kort.
Jeg selv trækker hver dag et eller to kort, hvor jeg får oplyst, hvad jeg skal/kan være opmærksom på i løbet af dagen, og om der er specielle ting, jeg har som styrke til at glædes over i løbet afdagen.

Læsninger med flere kort er til at blive klog på, hvor en person er på vej hen, og hvad der kan ske af ændringer og ofte har klienten et spørgsmål, som vedkommende vil have svar på. F.eks hjem, familie, venskaber, styrker, karriere og udfordringer.


læsning af englekort

Jeg kan lægge og læse englekort, og det gør jeg sådan ca hver dag. Noget gange trækker jeg et enkelt kort, for at få at vide, hvad dagen bringer, hvad jeg skal være opmærksom på eller om der er nogen specielle udfordringer den dag.

Andre gange trækker jeg 3 kort, hvor jeg inden jeg trækker kortene, har stillet et spørgsmål, som jeg så får svar på... 

Så har du/I problemer og det kan være alt fra sygdom, kærester, arbejde, venner, børn, bolig - you name it, så kan englene hjælpe med, at give dig værktøjer til, hvad der kan gøres for at ændre din nuværende situation.

Det gode ved engle kortene og englene er, at de aldrig giver negative beskedder, englene vil os kun det bedste.
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk