Engle og PowerHealing

Engle

Vi er alle omgivet af engle - vi har alle en skytsengel som er hos os, hver eneste dag og igennem alle liv.
Vi kan alle spørge vores engle om hjælp og vi kan bede til englene hver dag.
Vores engle vil os kun det bedste, og handler aldrig i mod vores ønsker.


Skytsengle

Den anden dag hørte jeg en mand sige, at der rundt i Verden var tusindvis af arbejdsløse engle, og grunden til dette var, at vi ikke bad vores engle om hjælp.

Jeg mødte en dame, der - efter at jeg havde fortalt hende, at jeg arbejdede med engle - sagde, at hendes engel havde forladt hende, fordi hun ikke ``gjorde som den sagde´´

Jeg måtte så fortælle hende, at det ikke var sådan det fungerede, vores skytsengel er altid hos os, og englen vil os kun det bedste. Vores skytsengle vil ikke ``lokke´´ os til at gøre noget negativt for os selv.

Når vi spørger vores skytsengel om hjælp, så guider, hjælper og vejleder de os, nogen gange kan vi måske ikke se/finde svaret lige med det samme, det kan komme efter et par dage, det kan komme i form af tegn, som intuition eller på anden vis.

Et er sikkert, der kommer et svar, et syn eller en vejledning.

Det at vi ikke ``gør som englene siger´´ handler også om, at vi har vores fri vilje, og englene handler ikke imod denne, så hvis vi oplever, at få et tegn, en ide eller på anden vis en information om, at vi skal/kan gøre noget, og vi så siger.: ``det vil jeg ikke lige nu, det tør jeg ikke lige nu, det er for besværligt lige nu, eller jeg er lige på vej et andet sted hen´´ så vil vores engle ikke stille sig i vejen for vores fri vilje.

Derimod vil englene prøve at guide os efter den vej vi nu har valgt, og så kan det være, at vi af omveje når derhen til, hvor vi i første omgang skulle have været henne.

Jeg har på et af mine kurser mødt/set min skytsengel, som er en meget høj engel, der er grøn,lille og med gult udenom - jeg forestiller mig, der er hans beskyttende vinger. Det er en mand, der hedder Janiel og jeg snakker med ham dagen igennem, fortæller ham, hvad jeg ser på mine gåture, hvis jeg laver noget underligt, hvis jeg glemmer at være positiv i min tankegang og nogen gange danser jeg med ham og meget andet.

Jeg takker ham - og ærkeenglene - for dagen, når jeg er gået i seng, og om morgenen takker jeg ham for, at han er med mig dagen igennem.

Så derfor HUSK at bede jeres skytsengle om hjælp, så der kan blive mindre og mindre arbejdsløse engle

 smileyheartsmiley


Lysportaler

Wauuuu... hvad kan jeg sige 😍 jeg har været på kursus i Lysportaler, og har fået en portal hjemme hos mig selv - den har jeg haft længe, jeg havde bare glemt, hvad jeg kunne bruge den til. 😀

Jeg har lært at lave Lysportaler i min have, og det går jeg i gang med i dag - imellem regndråberne...

sidste men ikke mindst, så har jeg lært, at lave globale Lysportaler, som jeg kan lægge ud, de steder, hvor jeg - eller englene - mener der er størst brug for dem...

Portalerne er mine, så jeg kan ikke dele dem med andre 😘

Jeg har lært nogle nye engle at kende - Krystalenglene - en af dem hedder Stella, og jeg fik at vide, at jeg skulle bruge hende når jeg healer og læser kort. Jeg skal have en klient til healing på onsdag, og der vil jeg helt klart bruge hende. På lørdag skal jeg lægge kort for en anden end mig selv, og det bliver mega spændende - her kommer Stella selvfølgelig også med....😇😇
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk