Engle og PowerHealing

Skovbadning

Skovbadning er et japansk begreb. På japansk hedder det ``Shinrin Yoku´´ Det er en skovterapi form, som japanerne har arbejdet med siden 80´erne, og en terapiform som man i Japan får udskrevet på recept af sin læge, bl. a imod stress.

Skovbadning betyder ikke, at du smider tøjet og bader i en sø i skoven. Skovbadning betyder, at du åbner dig for skoven med alle dine sanser, og på den måde ”bader” dig i disse indtryk og den atmosfære, der er til stede. At du ”suger ” skoven til dig.
Man ”bader i træer” og fyldes med energi og glade tanker bare ved, at opholde sig under og imellem træer.

Find en dag eller flere dage, som du krydser af i kalenderen. Der skal helst ikke være noget andet, du skal de dage. Dine tanker skal nemlig ikke hele tiden kredser om det, der stresser dig og få dig til at kikke på klokken hele tiden.

Sæt en time eller to af til skovturen. Det handler på ingen måde om at komme fra A til B, som en vandretur ville handle om. Det handler om at være til stedet i skoven. Planlæg hjemmefra hvor du vil tage hen, og hvad du skal have med. Måske et sidde- eller liggeunderlag vil være godt. Men mobil telefonen skal kun med, hvis det gør dig tryg. Den skal være på lydløs og skal ikke bruges til at tage billeder med. Du skal heller ikke tage hunden med på disse særlige skovture.

  • Start med at finde dit naturområde, en skov eller træ i haven. Hvis du går i skoven, skal du gå væk fra stierne (det må man godt i de danske statsskove).
  • Når du er kommet ud til dit sted, går du til det træ, der tiltrækker dig mest.
  • Gå tæt på træet, og iagttag det nøje; dets blade, alle de forskellige nuancer af grønt. Hvilken grøn kan du bedst lide? Er der antydning af gult?
  • Mærk vinden på dit ansigt. Træk vejret langsomt, tag nogle dybe vejrtrækninger. Sæt fingeren på din hals/dit håndled, kan du mærke din puls?
  • Lyt også til andre lyde. Er der vind i bladene? Hvad mere kan du høre? En motorsav i det fjerne, eller en fjern samtale? En fugl eller flere? Eller er du alene?
  • Træk vejret i lange dybe vejrtrækninger, helt ned i maven. Kan du høre din vejrtrækning i din næse? Kan du mærke luften fra din næse på din hånd? Gå helt tæt på træet, og mærk på barken, hold på en gren, læg øret helt ind til stammen. Hvis det blæser kan du høre det i stammen. Kig på hele træet igen. Når du trækker vejret ind, trækker du træet ind, og når du puster ud, trækker træet ud. I er i samme rytme. Træet har brug for dét, vi puster ud, og vi har brug for det træet frigiver.
  • Sæt dig op ad stammen, eller læn dig op ad træstammen. Mærk træets styrke på din ryg. På denne måde kan du stå et stykke tid, og trække vejret med træet. Giv dig selv den tid, du har brug for, det er vigtigt ikke at have travlt. Eller læg dig ned på jorden, og kig op i trækronen. Se, om der er andet liv i dit træ, insekter, fugle, egern.
  • Inden du forlader stedet igen, så tak for oplevelsen.

Sådan en skovbadning kan have positiv indvirkning på dig i op til 30 dage. Selv på en vinterdag, hvor træerne sover, kan de give dig den ro du har brug for.

Skovbadning er også godt ved angst, depression og ADHD. Hvis du tager dit barn med i skoven til skovbadning, så vær med som guide og eller I kan gøre det sammen. Bare husk at vær stille og oplev lydene og mærk skoven. 


Positiv, kærlig og taknemmelig

Jeg er i gang med et on-line kursus hos Kyle Gray, hvor han b.a siger, at det er vigtigt at være positiv, kærlig og taknemmelig.
Jeg har fundet ud af, at det er meget nemmere at være kærlig og taknemmelig. Jeg kan skrive 10 ting ned, hver dag, som jeg er taknemmelig over, jeg kan have kærlige følelser over for venner og familie endda over for fremmende, men at være positiv i tanke og handling, det falder mig ofte meget svært.

Jeg har opdaget, at negative tanker og handlinger er nemmere at få frem end positive.
Jeg skal bare sætte mig i bilen og køre, og ved første sidevej, hvor en eller anden bilist kører ud foran mig, så er jeg oppe på 180 i mine tanker - din store klovn, hvad laver du??
I sådan en situation synes jeg, det er svært at være positiv og sige, hvor var det godt mine bremser virker, så vi ikke kom til skade.
Hvis jeg er ude og handle, og der hele tiden er en der skubber sin vogn ind i mig, så kan jeg i mine tanker virkelig bande denne person langt væk. Her synes jeg også det er svært, at vende mig om og sige - undskyld, men du skubber din vogn ind i mig hele tiden, er det fordi jeg går for langsomt??
Hvis en af mine venner eller en i min familie kommer til at gøre mig ked af det, så kan jeg i måneder have negative tanker om, hvor dumme de var, hvor ked af jeg blev, og hvad jeg vil gøre og sige næste gang jeg ser dem. :-) hvilket ikke sker, da jeg er et godt og kærligt menneske. Men bare det, at jeg har tankerne om det, gør det svært at være positiv hele tiden.
Mine tanker kan køre rundt i, hvad det var der skete, og ofte er det den ting de gjorde forkert og ikke, hvordan jeg evt. kunne have forebygget, at det gik som det gik - og dette kan stå på i måneder....

Jeg er nu begyndt, at sige undskyld til englene og bede dem om, at tømme mit hoved for negative tanker, og i stedet fylde mit hoved med alt muligt positivt.
Når jeg skal sove, så komme de negative tanker, så nu har jeg lavet en lille remse, som jeg siger, hver aften.: Jeg er færdig med dagens arbejde, der er ikke mere fysisk, psykisk eller spirituelt, som jeg skal tage mig af i dag, nu skal jeg sove, så jeg kan være frisk i morgen tidlig.... :-)

When I sleep right, I shine bright heart
 


Tankemylder og balloner

Man kan have/få tankemylder af forskellige årsager, selv fik jeg det, da jeg blev udsat for, at min daværende afd.leder terroriserde og hetzede mig, hvilket endte med en fyring. Jeg fik konstateret PTSD, hvilket er en af årsagerne til, at jeg startede med, at interesse mig for engle, healing og kortlæsning.
Tankemylderet kan komme af stress, sorg, store ændringer i ens liv - skilsmisse, fyring, kærestesorg, sorg over familie medlemmers død, sygdom - især livstruende - listen er faktisk uendelig.

Jeg havde tankemylder hele tiden, det eneste der stoppede tankerne fra at komme, var kun når jeg lå på sofaen og så underlige serier. Jeg havde dem, når jeg gik tur, spiste, var sammen med andre, når jeg skulle sove ja- faktisk hele tiden.
Da jeg bor alene, var jeg så heldig, at jeg kunne stå op, og trave rundt i huset, eller lægge mig på sofaen og se ``kedeligt´´ fjernsyn. Det vigtige var, at det ikke var krimier eller andet, der kunne holde mig vågen, men ting der sløvede så jeg kunne sove på sofaen, for i det mindste at få noget søvn.
Jeg valgte, at sige til mig selv, ``det her er normalt´´ for ikke at stresse mig selv yderligere, og for at kunne fungere dagen efter, hvor jeg måske kun havde fået et par timers søvn.

Efter at jeg startede op med forskellige kurser omkring engle og meditation, så lærte jeg forskellige teknikker - har prøvet dem alle - og den jeg bedst kan lide, som jeg også fortæller mine klienter om, det er den med ballonerne.

Man forestiller sig, at tanken er en ballon, der kommer flyvende, og da man ikke skal bruge ballonen, så skal man ikke holde fast i snoren, men bare bede ballonen om at flyve videre. Til at begynde med, er det lidt underligt, man vil rigtig gerne holde fast i snoren, men efterhånden så falder det en mere naturligt, og til sidst så falder man hurtigere og hurtigere i søvn.

Til sidst er det vigtigt at huske, at tanker kommer og går, det er naturligt. De tanker man ikke ønsker, det er dem der bare myldre ind - ofte hulter til bulter - uden mål og med, de tanker der virker forstyrrende i ens dagligdag og om natten, så mana bruger så meget energi på dem, at ens dagligdag ikke længere hænger sammen.

Håber du kan bruge dette råd  - og jeg ønsker dig en god nattesøvn :-)


 


lysportaler

Wauuuu... hvad kan jeg sige 😍jeg har været på kursus i Lysportaler, og har fået en portal hjemme hos mig selv - den har jeg haft længe, jeg havde bare glemt, hvad jeg kunne bruge den til. 😀

Jeg har lært at lave Lysportaler i min have, og det går jeg i gang med, sidste men ikke mindst, så har jeg lært, at lave globale Lysportaler, som jeg kan lægge ud, de steder, hvor jeg - eller englene - mener der er størst brug for dem...

Portalerne er mine, så jeg kan ikke dele dem med andre 😘

Jeg har lært nogle nye engle at kende - Krystalenglene - en af dem hedder Stella, og jeg fik at vide, at jeg skulle bruge hende når jeg healer og læser kort. Jeg skal have en klient til healing, og der vil jeg helt klart bruge hende. Jeg lægge kort for en anden end mig selv, og det bliver mega spændende - her kommer Stella selvfølgelig også med....😇😇

 


Som tidligere lovet kommer der her, en lille liste med tegn, som er fra vores engle eller kære i himlen.

Div. tegn.:

Sommerfugle.: når vi ser sommerfugle, er det et tegn fra vores kære i himlen om, at de har det godt, de er fri for smerte og bekymringer og at de har fundet fred.. Hvis du tumler med et problem, og pludselig ser en masse sommerfugle, så er det også et tegn på, at de er der for at hjælpe dig - så spørg dem om hjælp...

Musik.: nogen gange kan vi tænde radioen og så kommer der en melodi, som kan være svar på et problem vi har funderet over, hvis vi høre den samme melodi igen og igen, så opfordres vi til at lytte og være opmærksom, der ligger et budskab i melodien...

Lyskugler eller lysstråler.: når vi ser lyskugler- eller stråler på billeder så er det vores engle og kære, der minder os om, at de er hos os, og de guider os og hjælper os - især hvis vi beder dem om hjælp...

Fjer.: fjer er det bedst kendte engle-tegn. Englene elsker at sende fjer til os. Vi kan finde dem de underligste steder, på vejen, i huset, i bilen eller på os selv.. Fjer er et tegn på, at englene er omkring os og sender os ubetinget kærlighed.

I kan finde forskellige former og farver på fjer - så igen - Google er jeres bedste ven, så check det ud...

Mønter.: ``pennies from heaven´´ i disse tider, hvor vi mest betaler med kort, er det ikke ofte vi finder dem... men hvis du finder mønter på din vej, i lommer på tøj du ikke har brugt længe, eller andre usandsynlige steder, så er det vores engle, der fortæller os, at der er overflod på vej - ikke nødvendigvis økonomisk - det kan være helbred, lykke og kærlighed eller andet, hvor vi har følt os mødt af modgang....

Skyer.: jeg ser ofte skyer formet som hjerter eller fjer, når det sker, så ved jeg, at mine engle sender mig et tegn om, at de er hos mig, og sender mig ubetinget kærlighed, og viser mig, at den vej jeg går, er den rigtige. I kan sikkert se andre former og figurer i skyerne, det er dog stadig et tegn på, at englene er hos jer.

Lige da jeg begyndte på at gå ud af denne her vej, så bad jeg en dag, på en af mine gåture, min skytsengel om at vise mig, at han var hos mig, og umiddelbart derefter kom der et hul i skyerne, som viste et kæmpe stort hjerte.... jeg fik helt tåre i øjnene.... ❤️

Der er masser af andre tegn.: regnbuer, sølv- og guldsmede, mariehøns, regnbuer, rødkælke, bier, ørne, hjerte formede ting - sten, kartofler, blomster og alt muligt andet, ord der kommer til jer, lige når I mangler det, drømme og alt muligt andet....

Så hvis I ser noget, som synes at komme lidt pludseligt ind i jeres liv, eller som kommer gentagne gange, så undersøg, hvad det kan betyde - nogen gange kommer svaret til jer, som jeres egen stemme - blid og kærlig.... ❤️
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk